Jeg er Dyrlæge Eksamineret Fysiurgisk Hundeterapeut fra Center for Dyreterapi i Hirtshals. Uddannelsen er internationalt godkendt af IICT samt IEBWAs smådyssektion. Det tager 15 mdr. og er en kombination af teori, praktisk øvelse og skriftlige opgaver. Samt vi har haft øvehunde i igennem forløbet.

Som Fysiurgisk Hundeterapuet arbejder jeg med hundens krop og bevægeapparat.

Jeg tilbyder:
– Massage
– Kranio Sakral Terapi – også kaldet KST
– Led mobilisering
– Laser terapi
– Styrke balance og genoptræning

Det kan både være forbyggende, vedligeholdende eller et supplement til genoptræning efter skade eller sygdom. Det fungere til såvel familie hunde, som den hårdt arbejdende jagthund, konkurrencehund, agilityhund eller væddeløbshund.

Flere adfærds og træningsudfordringer kan stamme fra muskel eller led problemer. Det kan være nedsat bevægelse i et led, et skubbet bækken eller en mindre muskelspænding kan også være nok.

Det kan også “bare” være når hunde ikke længere vil eller kan udfører ting den plejer fx. hoppe op i sofa ,ind i bil eller andre hverdags rutiner den afviger. Nogle gange kan det også bare være at ejeren opdager at den ikke er som den plejer. At den ikke er helt fit til træning, står og aflaster på et ben, går skævt i kroppen mm.


Du er altid velkommen til at ringe og få en snak om din hund.

Du kan finde mine kontakt info her.