Mit navn er Lærke Eifler
Jeg er uddannet Fysiurgisk hundeterapeut og hestemassør, og bor i det naturskønne Københoved ved Vejen.
Jeg er opvokset i en hunde- og heste interesseret familie, og har allerede som barn været med til jagthundeprøver og udstillinger. Min første egen hund fik jeg som 5 årig, en lille hidsig Jack-Russel-terrier. Så tog det fart på og indenfor nogle år havde 3 egen hunde. Jeg gik til mange forskellige konkurrencer, Lure-coursing, udstilling og lydighed. Jeg har både handlet egne og andres hunde til udstillinger og er stadigvæk aktiv i udstillingsverden med mine mynder. Jeg har egen kennel og er opdrætter af whippets.

Siden afslutning af min skolegang har jeg arbejdet professionelt med både heste og hunde.

Jeg har indrette min egen klinik i et roligt og stressfri miljø hjemme på gården. Udover en velindrettet klinikrum med de forskellige redskaber jeg bruger i forbindelse med træning har jeg også udendørs areal til gang analyse.